sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Jade ja kesän uusin harrastus

Ihana lämmin toukokuu 2018

Toukokuu oli poikkeuksellisen lämmin ja nautimme kotona monen viikon helleputkesta. Jaden kanssa ulkoiltiin paljon, joskin lenkit jäivät lyhyemmiksi helteillä.

Uimaan Jade ei vieläkään ole kunnolla uskaltautunut, nyt tosin jo tassut kävi kastelemmassa rannassa.

Muistelimme parin vuoden takaista aikaa, jolloin Jade tuli juuri juhannuksen aikaan ja mitä kaikkea "sääntöjä" olimme laatineet.... ei saa tulla sohvalle... juu, on nykyään sohvanvaltaaja, ei saa nukkua kuin vaan Jessen sängyssä... niinpä, nukkuu pitkin pituuttaan meidän sängyssä, yleensä vielä minun puolella, välillä taas vaihtaa paikkaa Jessen sänkyyn. Sitten se sääntö josta oli todellakin tarkoitus pitää kiinni: pöydästä ei anneta mitään herkkuja! Hah hah... onkohan yhtään ruokahetkeä enää, että Jadelle ei anneta niitä parhaita herkkuja? "Kun se katselee niin ihanasti siinä vieressä" Eli ollaan me kyllä vähän kehnoja kasvattajia. Ehkäpä se ei haittaa, kun tämä tyyli sopii meille. Jade on onnellinen ja kietonut meidät ihan täysin pikkusormensa ympärille, vai pitäisikö sanoa pikkutassunsa.

Jade nauttii avoautoilusta. Muutenkin, jos mainitaan, että mennään autolla, alkaa häntä heilumaan ja tulee hirveä kiire päästä autoon. Yleensä määränpää on jotakin kivaa, kuten koirapuisto.

Kaupin vinttikoiraradalla

Viime kesänä treenattiin agilityä, tänä kesänä emme enää jatkaneet tuon harrastuksen parissa, vaan vuorossa oli vinttikoiraradalla juoksua. Taisi olla ihan nappivalinta, sillä Jade nautti niin paljon juoksemisesta ja juoksu sujui yli odotusten. Jade sai paljon kehuja, miten hienosti onnistui heti ekalla kerralla miten lujaa tyttö juoksi! Meidän ihana juoksija!





Katsotaan ensin vähän mallia miten muut juoksevat

Äkkiä äkkiä, vihdoin on Jaden vuoro!



Siuronkoskella mummun ja ukin kanssa


Jade pääsee usein mummun ja ukin mukaan, kun osaa vain pyytää. Ja Jadehan osaa :). Tällä kertaa Jade halusi mukaan Siuronkoskelle.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti