sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Karvanlähtöaika?

Olen ollut niin tyytyväinen, kun Jadesta ei juuri ole karvaa lähtenyt. Ei haitannut mitään, vaikka Jade nukkui sylissä, kun itsellä oli mustat housut jalassa. Ei lähtenyt karvaa eikä tarvinnut tarraharjaa.

Nyt tilanne on muuttunut. Joulukuun puolen välin tienoilla alkoi vähitellen karvanlähtö lisääntyä hurjaa vauhtia. Jadea rapsutellessa karvaa irtosi ja sylissä pyöriessä huomasin vaatteiden olevan yltäpäältä karvassa. Voi apua, mistä tämä nyt johtuu? Onko kyseessä joku normaali karvanlähtö? Eikö se pitäisi olla keväisin, eikä vuoden pimeimpään aikaan talvella? Tosin joulukuu oli kyllä normaalia lämpimämpi, lämpötila plussan puolella pitkinä ajanjaksoina, mutta eihän se nyt niin lämmin ollut?

Kyselin Facebookin koirapalstalta mielipiteitä ja tulimme kimppakeskustelussa siihen tulokseen, että taitaa olla pentukarva joka nyt lähtee, 11 kuukauden iässä.

Eli nyt sitten vaan yritän imuroida ahkerammin, vaikka karvaa tuntuu silti löytyvän joka puolelta. Ja toivon, että tämä karvanlähtöaika menee pian ohi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti