sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi Vuosi

Ensimmäinen uuden vuoden juhlinta koiran kanssa sujui rauhallisissa merkeissä. Olimme jo etukäteen päättäneet, että ollaan kaikessa rauhassa Jaden kanssa kotona ja katsotaan miten Jade reagoi raketteihin ja paukkuihin.

Jaden kanssa oltiin lenkillä juuri ennen kuutta, mutta sen verran pidemmäksi lenkkiaika venyi, että pauke ennätti jo alkamaan. Aluksi Jade ei juuri välittänyt kauempaa kuuluvasta paukkeesta, mutta lähempää ammuttu "ujeltava raketti" säikäytti Jaden. Niinpä oltiinkin ihan vain sisällä loppuilta. Aluksi pauke teki Jaden levottomaksi, ja koira kulki koko ajan ihan jaloissani kiinni. Emme kuitenkaan noteeraneet tilanteeseen mitenkään, vaan jatkettiin olemista ihan normaaliin tapaan.

Ilta menikin sitten mukavasti Viaplaylta tv-sarjaa seuraten. Jade nukkui välillä sylissä ja välillä lattialla, mutta ei enää välittänyt raketeista ja paukkeista ollenkaan ollessaan sisällä.

Pauke laantui siinä klo 23 aikoihin ja ajattelin, että olisi ollut hyvä väli käydä vielä iltapisulla, mutta juuri kun päästiin ovesta ulos, niin jossakin paukahti sen verran kovaa, että Jade kääntyi ympäri ja halusi heti takaisin sisälle. Myöskään takapihalle ei halunnut lähetä, joten ei siiten käyty iltalenkillä enää ollenkaan.

Yö meni hyvin ja aamulla Jade alkoi vinkumaan ulos vasta joskus 8:30, jolloin pääsi takapihalla pikaisesti käymään ja päivällä sitten tehtiin pitkä lenkki. Onneksi tämä uusi vuosi oli meidän kohdalta näin helppo! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti